Отделянето на вашата стойност от мащаба е това трудна работа.

Отделянето на вашата стойност от мащаба е това трудна работа.

Най -вече видях как претеглянето на хората е дехуманизиращо, стресиращо и намали стойността на хората до число.

Ето още причини, поради които трябва да спрете да претегляте:

Скалата не е много точна.

Има много променливи, които влияят на броя на мащабът, който е извън нашия контрол. Хидратацията е основна. Знаете ли, че 2 чаши вода тежи един килограм? Дори и да претегляте първо нещо сутрин след като отидете до банята, състоянието ви на хидратация все пак ще варира в зависимост от времето на месеца (по -високи нива на естроген, водещи до период, причиняват задържане на течности), диетичен прием на натрий, температурата/потта , и активност от предишните дни. Има и пуп! Да, дори и да вървите редовно, все още има някакво количество пук във вас и това ще се колебае от ден на ден. Дори гравитацията и времето на деня могат да окажат влияние върху скалата.

Скалата може да предизвика нарушено хранително поведение.

Съзнателно или не, броят на скалата може да окаже дълбоко влияние върху това как се храните. Това е така, защото е почти невъзможно да се разгледа числото на скалата неутрално – той е или „добър“, или „лош“ и номерът може да зададе тон за деня. „Лошото“ число причинява срам, безпокойство и често хапване/„еф it“ ядене или ограничение (което, разбира се, също може да доведе до хапване или хранене по начин, който се чувства извън контрол). Дори „добър“ брой може да има отрицателен ефект, като засили нездравословното ограничение или яденето на храни, само защото чувствате, че сте го спечелили.

Теглото не е здраве.

Скалата не е Ваш лекар и теглото ви не може да диагностицира точно вашето здравословно състояние. Въпреки че ни научиха, че по -високите тежести са нездравословни, корелацията не е причинно -следствена връзка и има много фактори, които играят много по -голяма роля в здравето – стрес, фитнес, хранителни навици (независимо от теглото), социално -икономика, достъп до здравеопазване и т.н. . Обичам тази диаграма, която показва всички детерминанти на здравето – наистина можете да видите колко е нюансирано здраве! Това е смесица от поведение, генетика и вашата среда, която определя здравословното състояние, а не числото в скалата. Има много тънки хора, които са нездравословни и много хора с по-големи тела, които са напълно здрави и няма начин да разберат, като просто погледнем някого. Ако целта ви за претегляне е здравето, тогава се съсредоточете върху поведението, а не числото в скалата. Дори и да сте в по -голямо тяло и да имате опасения за здравето, заслужавате да се съсредоточите върху поведението, което насърчава здравето, а не от загуба на тегло.

Това е бариера за интуитивно хранене.

Скалата е външна щека и бариера за връщане на връзка с вътрешни сигнали, като глад/пълнота, как храната ви кара да се чувствате и да вкусите предпочитанията (т.е. интуитивно хранене). Фокусирането на ежедневните промени в броя на скалата ще ви накара да предположите второто вътрешно осъзнаване, което е най-точната ви реплика за това, от което всъщност се нуждае тялото ви.

Как да спрете натрапчиво да претегляте себе си

Разбиването с скалата може да се почувства наистина страшно, нещо като да се измъкнеш от лоша връзка, която знаеш, че не ви служи, но бъдещето Чувства се несигурен. Според моя опит, помагайки на клиентите да изхвърлят мащаба, най -големият страх е, че те ще излязат извън контрол с храната. Не забравяйте, че въпреки че мащабът може да ви даде усещане за сигурност, мащабът е много по -вероятно да допринесе за вашето чувство извън контрол с храната, отколкото да ви помогне да се почувствате уверени в храненето си.

Ето някои идеи за това как да спрете натрапчиво да претегляте себе си:

разбийте скалата.

Просто се отървете от него! И защо да не го направим по драматичен начин с церемония по мащаб! Извадете го назад, в стил офис пространство и разбийте това нещо на Smithereens. Дори съм имал клиенти да напишат писмо за разбиване до мащаба си, за да го прочетат първо. Може да се почувства малко глупаво, но това е Hella Cathartic.

Скрийте скалата.

Ако отказването от скалата напълно се чувства преобладаващо, вижте дали можете да го поставите някъде, че е извън полезрението. Поставяйки го от вашето зрително поле, надяваме се, че ще намалите спусъка да го виждате всяка сутрин на пода на банята.

Journal

Използвайте скалата си като подкана към списанието. Поставете списание отгоре на мащаба си като напомняне, за да го напишете, когато изпитвате нужда да претегляте себе си. Преди да скачате на скалата, дневник за това, което търсите, за да се качите на скалата или да направите про-CON списък на претеглянето. Това може да ви помогне да претегляте импулсивно претегляне и да ви помогне да получите повече представа за задействания за негативни мисли на тялото.

Привличайте поддръжка

отделянето на вашата стойност от мащаба е трудна работа. Ако имате достъп до него, ви насърчавам да се включите в подкрепата на терапевт и/или диетолог, които са здраве във всеки размер, подравнен. Работя с клиенти практически в САЩ и в моя офис на Columbia, SC или ще се радвам да ви препоръчам на някой от вашия район. Има и много безплатна поддръжка онлайн във Facebook групи, посветени на интуитивно хранене и/или HAE. Работната книга за изображението на тялото също има много полезни ресурси. ; Вие сте много повече от число.

Ако тази публикация за това как да спрете натрапчиво да претегляте себе си беше полезна, следвайте моята борда за позитивност на тялото ми за повече подкрепа.

Тази публикация за това как да спрете натрапчиво да претегляте себе си първоначално беше публикувана през юли 2016 г. и беше актуализирана, за да ви даде възможно най -доброто съдържание.

, ако тази публикация за това как да спрете натрапчиво да претегляте себе си беше полезно, може и да харесате:

Истината за загубата на тегло преди и след снимки

числата, които се броят, не могат да бъдат измерени по скала

Многото проблеми с ИТМ

Тази топла салата от ферро на кале е вдъхновена от ароматите на Муджадара, с карамелизиран лук и копър и леща! Перфектното здравословно и удовлетворяващо прави салата за зърно. Сервирайте с фета, препечени шам -фъстъци и Хариса!

Честит понеделник! Гах, наистина ми се иска да е друга неделя – бих могъл да използвам мързелив ден! Миналия уикенд родителите ми дойдоха в града от Вирджиния. Оказва се, че е тежкото си в крак с 50 и 60-годишни. В петък вечер отидохме на занаяти и теглене за местни бири, след това на вечеря в любимия ни тайландски ресторант, Баан Саван. Имах късмет, че имам наистина добра тайландска храна на много места, в които съм живял (Атланта, Северна Вирджиния и т.н.), а Баан Саван може да ми е любим! След това в събота, след като пазарувах в полугодишната разпродажба на тротоара на Devine St. Органична ферма, за печено прасе и стриди. Насладихме се на невероятно барбекю, страхотни страни (Holy Blue Cheese Coleslaw и Pimento Mac и сирене!) И горещи печени SC стриди. О, и няколко твърде много ipas Westbrook, оттук и необходимостта от втора неделя.

Ако се почувствах малко по -функционална тази неделя, вероятно щях да разгърна сегашния си любим, направете напред – това топло Рецепта за салата от зеле и фарро. Това е вид мишмаш между стара любима рецепта от Orangette и купа за ориз с Heirloom Brown с Хариса, която имах, докато бяхме в Аризона миналия месец. Освен това е много вдъхновена от муджадара, ливанско ястие от ориз и леща с хрупкав, карамелизиран лук. Това е едно от онези ястия, които са толкова супер удовлетворяващи, с комбинация от аромати и текстури, което прави това рецепта с остатъци, от които няма да се уморите. Тази топла рецепта за салата от зеле и фарро също е пълна с зеленчуци и пълнозърнести храни, по начин, който подчертава ароматите им, а не да ги принуждава по гърлото ви.

Как да се направи тази топла рецепта за салата от ферро от зеле

Тази топла рецепта за салата от фарови салата се прави чрез смесване на фаро с леща, карамелизиран копър и лук и гарлики сотиран зеле. Той е гарниран с препечени шам -фъстъци, сирене фета, пресен копър и хариса или калабрийска чили паста. Отнема малко време с всички различни саксии, но си заслужава!

За да го направите, първо гответе фаро и леща в отделни саксии. Изцедете и оставете настрана, докато приготвяте останалите съставки. Ако имате достатъчно горелки за това (аз не! Моята фурна е гадна!), Карамелизирайте тънко нарязания сладък лук и копър, докато лещата и Farro Cook. За да ги карамелизирам, обичам да ги стартирам в горещ зехтин на средно силен огън, след това, след като лукът се омекне, добавете голяма щипка сол и захар и карамелизирате на средно слаб огън до дълбоко златисто.

След карамелизиране на лука и копър, избършете тигана чист и бързо сотирайте зелето. За да му помогна да се готви по -бързо и пара, обичам да добавям малко вода, след като тя се увяхва, за да му помогне да се отегчи.

Хвърлете фаро, леща, карамелизирани зеленчуци и зеле заедно в голяма купа и сервирайте с гарнитури!

Готвенето с Farro

Chewy Farro е може би любимият ми избор за зърнени купи. Има най -добрата текстура и тонове вкус и просто обичам как кара ястията да се чувстват допълнително сърдечни и удовлетворяващи. Фарро е вид древна пшеница, за която се смята, че е най -старото култивирано зърно. Той е много подобен на ечемика (който със сигурност би могъл да се използва в тази топла рецепта за салата от ферро на кале), но мисля, че Farro има повече аромат и текстура.

Farro обикновено се продава полу-изкопани, което ястия, които някои от триците са отстранени, за да му помогнат да се готви по-бързо. Ако използвате сорта на пълнозърнест, не забравяйте да го приготвите за 40 минути. За щастие Farro се продава в най -добре снабдени магазини за хранителни стоки (получавам моята в обемната пътека на нашия местен магазин за здравословни храни) и можете лесно да поръчате онлайн, но ако не можете да намерите Farro, не се колебайте да разменяте ечемик или кафяв ориз .

Тази топла рецепта за салата от салата от кале е актуализирана, за да ви даде възможно най -доброто съдържание.

Топла салата от ферро на зеле с леща, карамелизиран лук и копър

сервира 4ish

съставки:

1 чаша фаро

1/2 чаша черна леща

3 супени лъжици екстра върджин зехтин, разделен

2 сладък лук, обелен, наполовина и много тънко нарязан

1 1 крушка на копър, наполовина по дължина, изрязана и много тънко нарязана

1 глава на глава, стъбла и грубо нарязана

2 чесън скилисък, мляно

1/3 чаша шам -фъстък , препечен

разрушен фета или козе сирене, за сервиране

нарязан пресен копър, за сервиране

лимонови клинове, за сервиране

Хариса или натрошена калабрийски чили пипер подправка, за сервиране

инструкции

гответе фаро съгласно инструкциите на пакета. В зависимост от това дали сте купили Pearled или редовен Farro, може да отнеме 10 минути или 40. Или работи добре в тази рецепта.

Поставете леща в малък съд и покрийте с няколко сантиметра вода и голяма щипка сол. Доведете до кипене, намалете котлона и оставете да къкри 30 минути, докато омекне. Изцедете и оставете настрана.

Глава 2 супени лъжици зехтин в средностранна саксия на среден силен огън. Добавете лука и копър и голяма щипка сол, след което разбъркайте, за да се покрият с олио. Намалете котлона до средно ниско и гответе 40 минути, като разбърквате от време на време, докато дълбоко карамелизирате.

в среден тиган (можете да използвате същия, в който карамелизирате лука, ако е безплатен), загрейте останалата супена лъжица на зехтина на средно силен огън. Разбъркайте зелето и голяма щипка сол и гответе, докато леко се увяхна. Добавете 1/3 чаша вода, мляно чесън и гответе 7-10 минути, като добавите повече вода, ако е необходимо, докато увяхна и омекнат.

В голяма купа хвърлете заедно фаро, леща, карамелизиран лук и копър и сотиран зеле. Сервирайте гарнирани със сирене, копър, изцеждане на лимонов сок и капчица Хариса.

Ако ви харесва тази топла рецепта за салата от ферро от зеле, може също да харесате:

пшенично бери и гъби ризото

салата от Близкия Изток Пшеница

Черен ориз, хрупкаво зеле и кокосова салата

яйца в гнездо, ястие от кафяв ориз, сотиран със зеленчуци и яйца, изпечени, е толкова просто, че няма да повярвате колко е вкусно! Запознайте се с новата си любима вечеря през седмицата!

Всяка година за Свети Валентин давам на съпруга си много специален и обмислен подарък – подаръкът да не се налага да си правя труда да ми получава подаръци.

да, аз съм един от Тези хора, които смятат, че Денят на влюбените е нещо глупаво. Не съм яростно анти-валентен ден, просто по-скоро не получавам кутия с крехки вкусни шоколадови бонбони или излизам на вечеря в 8:45, защото това е единственият път, когато можем да получим резервация. Много предпочитам уютна храна вкъщи с хъбовете, моите кученца и Netflix.

Преди приготвях специално хранене за Свети Валентин. Когато за първи път се преместихме в нашата къща (затворихме се няколко седмици по -рано) приготвих говеждо печено с това вино и домати с домати с хрупкави картофи и тази супер фантастична френска салата от бистро. Храната беше доста невероятна, но мисля, че хапнахме в 22:00, защото отне толкова време и трябваше да работя късно този ден. Така че по принцип денят ми за Свети Валентин беше прекаран да тичам из кухнята като натрупана, смачкана каша. Нарушаването на тълпите в деня на Свети Валентин започваше да има много повече смисъл.

Преди няколко години дадох на Скот още по -добър подарък за Деня на влюбените – хранително отравяне. Мислех, че издърпах това невероятно хранене с миди в Dijon Cream Sauce с Pommes Frites (знаете ли, наистина тънък, хрупкав вид), последван от най -невероятните чили шоколадови брауни, обсипани с карамел. It wasn’t until the next day when we both didn’t feel so hot that I realized we had food poisoning from the mussels.

No more fancy Valentine’s Day meals for us.

Сега обичам да поддържам нещата прости, правейки нещо със сантиментална стойност, а не с пламък. Неща като това яйце в гнездо, което използвах през цялото време, когато бяхме полу-дълги разстояния. Колкото и основна да е тази рецепта, просто пържените зеленчуци и кафяв ориз с яйца, изпечени, това е толкова лудо добро. Всъщност използвах факта, че го карах да примамя сега моите центрове да шофира почти 2 часа от работата му, само за да ме види за през нощта, като му казах, че правя това ястие!

Това работи най -добре, когато използвате ориз със студена или стайна температура, което му придава хубава, хрупкава текстура и го предпазва от ставка или каша в тигана. Освен това му помага да образува хубава кора на дъното, което е нещо от най -добрата част. Или може би това е течащият жълтък? Mmmm.

Вероятно се разбира, защото всичко върви добре със Срирача, но това е наистина добре със Sriracha.

яйца в гнездо

Сервира 4

Ingredients

1 cup brown rice1 1/2 tablespoons extra-virgin olive oil1 onion, chopped6 garlic cloves, minced2 carrots, chopped1/4 cup oil packed sun-dried tomatoes3 ounces spinach, roughly chopped ( Половин торбичка) 6 Eggssriracha и нарязан пресен магданоз, по избор за гарнитура

инструкции

Донесете кафяв ориз и 1 1/2 чаши вода, за да кипне в среден съд. Покрийте, намалете котлона и оставете да къкри до омекване, около 40-50 минути. Оставете настрана и охладете до стайна температура или в хладилник. Огласете зехтин в голям тиган на средно силен огън. Добавете лука и чесъна и сотирайте до полупрозрачен, около 3 минути. Добавете моркови и изсушени на слънце домати. Подправете със сол и черен пипер. Гответе, докато морковите са хрупкави, около 5 минути. Добавете кафявия ориз и гответе, докато зеленчуците омекнат и оризът започне да става хрупкав. Разбъркайте спанака и гответе, докато увяхна. Подправете със сол и черен пипер. Направете 6 кладенци в ориза и напукайте яйце във всеки. Гответе, докато белите започват да се настройват, след което прехвърлете на бройлера.

Contents